– Zonjë, pse je kaq e trishtuar?

  • Mos pyet më. Burri im shkoi te mjeku dje. Sot ai mori rezultatet me email dhe e hapa për të parë. Problemi ishte një jetë seksuale tepër aktive.
  • Epo, zvogëloje pak.
  • Nuk me kuptove. Ai shkoi për ekzaminim për shkak të hemorroideve.

Shpërndaje në