Ehh, cfarë kohë kanë ardhur. As taksiistët nuk dinë tash, kush dhe si ta rregullojnë vendin…

Ne jetojmë në një botë të çuditshme! Gratë marrin kredi për operacione plastike për të joshur burrat që merrnin kredi për makina.

Çdo mëngjes pastruesja në Muzeun e Artit Bashkëkohor pyet drejtorin: – Shef, a është ky art apo ta hedh?

Do të më duash edhe pa para? – Unë do të të dua, por ti do të më dështosh!

Pse komshiu shëtit nëpër shtëpi herët në mëngjes dhe mallkon? – Ose i ka shpëtuar qeni, ose i është kthyer gruaja.

Ju meshkujt mendoni vetëm për një gjë… – Po vetëm për një gjë?!? Dhe meze?

– Fqinja e përshëndet fqinin.

Fqinjë, ejani t’ju ​​jap pak kripë?

– Jo, se kam.

– Të jap sheqer atëherë?

– Jo, se kam.

– Eja brenda, do të gjej diçka për të të dhënë…

Shpërndaje në