Nëse një burrë mbledh barkun në prani të një gruaje, do të thotë se nuk ka para.

Nëse jeta është e trishtuar, atëherë paga është qesharake.

Nëse gjërat nuk ju funksionojnë herën e parë, më mirë të mos shkoni të hidheni me parashutë.

Nëse jeni optimist për jetën, kjo nuk do të thotë se jeta është optimiste për ju.

Mosnjohja e ligjeve nuk të përjashton nga përgjegjësia, përveç nëse je deputet.

Nëse mund të shtriheni pa u mbajtur për asgjë, do të thotë se nuk jeni ende mjaftueshëm të dehur.

Nëse i tregon një shaka të ndyrë një vajze dhe ajo nuk qesh, do të thotë se ajo e ka provuar vet.

Jeta eshte e mrekullueshme! Sidomos nëse i zgjidhni saktë ilaqet kundër depresionit.

Nëse paratë nuk ju bëjnë të lumtur, do të thotë se nuk janë tuajat.

Nëse një grua përpiqet të ruajë virgjërinë deri në martesë, ka shumë mundësi që ta ruajë deri në pension.

Shpërndaje artikullin në: