Ka meshkuj që preokupohen shumë për paraqitjen e tyre dhe, për pasojë, nuk shkëputen dot nga pasqyra. Por sa kohë qëndrojnë para pasqyrës? Me siguri shumë. Megjithatë, nuk janë vetëm.

Read More

Për të ndihmuar në vënien e diagnozës së kancerit të stomakut dhe për të përjashtuar mundësitë e tij rekomandohen një, ose disa nga testet në vijim.

Read More

hipertensioniE dimë që ushqimi luan një rol të rëndësishëm në shëndetin e gjithsecilit prej nesh, aq më tepër në shëndetin e personave që vuajnë nga sëmundjet

Read More

Ekspertët më në zë të ushqyerjes së shëndetshme janë të mendimit se jetëgjatësia nuk varet nga sasia e kalorive, vitaminave apo e proteinave.

Read More