hipertensioniE dimë që ushqimi luan një rol të rëndësishëm në shëndetin e gjithsecilit prej nesh, aq më tepër në shëndetin e personave që vuajnë nga sëmundjet kronike.E dimë që ushqimi luan një rol të rëndësishëm në shëndetin e gjithsecilit prej nesh, aq më tepër në shëndetin e personave që vuajnë nga sëmundjet kronike.

Kështu, këta persona duhet të kenë kujdes në përzgjedhjen e ushqimit që konsumojnë. Ja disa mënyra se si duhet të kujdeseni për shëndetin tuaj dhe ushqimet që duhet të konsumoni për uljen e tensionit:

  1. Çokollatë e hidhur
  2. Thjerrëzat
  3. Drithërat
  4. Frutat dhe perimet e ndryshme
  5. Prodhimet e ndryshme të qumështit.
  6. Fasulet dhe të gjitha derivatet e tyre.
  7. Peshku apo kapsulat Omega 3
  8. Patatja ngjyrë vjollce
  9. Panxhari ngjyrë rozë
  10. Arrat
Shpërndaje artikullin në: