Hyn vrasësi në një  shtëpi dhe gjen një burrë e një grua. Pyet gruan:

– Si e ke emrin?
– Fatmire përrgjigjet ajo.
– Mirë, Fatmire. Po ta fal jetën, sepse nëna ime e ka pasur emrin ashtu.
Pastaj pyet burrin:
– E ti, si quhesh?
– Quhem Leutrim, por të gjithë shokët më thërrasin Fatmire¦

Shpërndaje artikullin në: