• Grua, rryma dhe uji janë shtrejtuar shumë! Duhet të fillojmë të kursejmë dhe të bëjmë dush së bashku! – Tashmë kam kursyer. Bëra një banjë në shtëpinë e fqinjit…
  • Nëse një person lavdëron shumë fqinjët e tij, ai është duke shitur banesën e tij.
  • Çfarë lloj personi ka qenë ish-gruaja juaj? – Kur dilte në tarracë, do të grindet edhe me pëllumbat!
  • Ke 500 euro. Gruaja juaj telefonon për të kërkuar 200, e dashura juaj – 300 euro. Sa ju kanë mbetur? – 500 dhe dy telefonata të humbura.
  • Ku i ruani paratë tuaja, në bankë apo në shtëpi? – Në kujtime.
Shpërndaje artikullin në: