Ibrahim Xhemajli- Romani “Eskadronët e vdekjes” i Bardhyl Mahmutit arriti edhe në Danimarkë. E përgëzojmë autorin për këtë vepër të mrekullueshme kushtuar Gjenocidit në Kosovë. Argumentim edhe artistikisht.

Gjithashtu njoftojmë lexuesit në Danimarkë se librin mund ta porosisin dhe ta blejnë përmes nr të telefonit 25116271. ( Kushton vetëm 150 kr).

Shpërndaje në