Nën organizimin e e Shoqatës Danezo – Shqiptare (DAF) dhe Bashkisë së Libohovës, më datë 3 qershor 2024 në ora 18:00, në sheshin e Libohovës bëhet Inagurimi i pllakës përkujimore, kushtuar danezes Ollga SChweizer Libohova, e cila në qershor të vitit 1944 arriti t’i shpëtoj nga pushkatimi nazist mëse 100 burra libohovas.

Me këtë rast do të ketë edhe një program kulturo – artistik me pjesëmarrje të artistëve danez e shqiptarë si: Stig Fogh Andersen, Giitta Maria Sjøberg, Knud Rasmussen, Feride Istogu – Gillesberg, Roland Çenko dhe Enver Ismaili.

E gjithë ceremonia dhe programi moderohet nga aktori i mirẽnjohur Erion Isai.

Pjesẽmarrja ẽshtẽ falas.

Shpërndaje artikullin në: