Këngëtarja me prejardhe shqiptare Anella e cila jeton dhe këndon në Danimarkë , posa ka përfunduar video-klipin e saj më të re “Kisse Misse”

Të gjithë adhuruesit e këngës së saj do të kenë mundësi që ta përcjellin koncertin e saj live me datë 13 korrik në ora 22:00 ” ANNELLA Jazz festival 2018″, në adresën Kompagnistræde 34, 1208 København, Denmark

ANNELLA Jazz festival 2018

 

Shpërndaje artikullin në: