Bahkëatdhetari ynë ,që jeton dhe vepron në Danimarkë Musa Ferati, ishte i ftuar në emisionin e pupullarizuar në Prishtinë Odeon,të cilën e udhëheqin cifti bashkëshortorë ,Naim Abazi dhe Mirije Braha.Përndryshe Musa Ferati në Danimarkë njihet si pronarë shumëvjecar i një agencioni turistik si dhe një nga organizatorët e parë të koncerteve në Danimarkë.Në emision Musa ferati deklarpoi se momentalisht është në pension dhe se është duke pregaditur hapjen e një salloni dasmash shqiptare në Kopenhagë.

 

Shpërndaje artikullin në: