Shënimet e kufijve mes vendeve fqinje gjithmonë jo rrallë herë kanë sjellë ndarje interesante të vendeve që ndodhën pranë kufijve.

I njëjtë është rasti edhe me një fushë futbolli, që ndodhet mes Bosnjës dhe Kroacisë, përcjell lajmi.net.

Kjo fushë ndodhet në Kostajnica, qytet që ndodhet 450 kilometra nga Sarajeva.

Dy e treta e fushës ndodhet në Bosnjë, dhe një e treta e saj në Kroaci.

Gjatë një ndeshje futbolli, lojtarët kanë mundësi që disa herë të kalojnë sa në Bosnjë, sa në Kroaci.

Shpërndaje artikullin në: