Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev, thotë se për të është me rëndësi që Ligji për Prokurorinë Publike dhe disa ligje tjera të rëndësishme të miratohen në Kuvend, por nëse opozita e bllokon sjelljen e tyre do të shtyhet shpërndarja e Kuvendit, por jo edhe data e zgjedhjeve, shkruan gazeta LAJM.

“Për mua është shumë me rëndësi të votohet për këtë Ligj në Parlament, kurse Parlamenti duhet të shpërndahet më 12 shkurt. Por, nëse opozita mundohet ta minojë ose bllokojë votimin e tij, atëherë Parlamenti nuk do të shprëndahet derisa nuk merret vendim për Ligjin për PSP-në dhe Protokollin për në NATO, apo Ligji për Mbrojtje“, tha Zaev. Në videon më poshtë mund ta ndiqni të plotë deklaratën e Zoran Zaevit.

Shpërndaje në