Tashmë Serbia është zyrtarisht shtet gjenocidial.

Simbolet e çetnikëve serb me 4C të cilat janë në flamurin e Serbisë kanë qenë të shkruara nëpër çdo shtëpi të shqiptarëve pasi janë plaçkitur dhe djegur.

Këto simbole janë shkruar edhe nëpër trupat e shqiptarëve të vr*rë e masakruar nga çetnikët serbë. E njëjta gjë ka ndodhur edhe tek muslimanët e Bosnjës veçse në përmasa edhe më të mëdha.

Dje në OKB fash*sti Aleksandar Vučić u mbështoll me flamurin e shtetit Serb i cili edhe zyrtarisht nga shumica e botës e mori vulen si shtet gjenocidial.

Në kulmin e dëshpërimit Vuçiçi u mundua të paraqitet krenar me flamurin e Serbisë i cili në fakt është dëshmi dhe simbol i kr*mit dhe gjenocidit kudo që është valvitur.

Bota ,dje, e shpalli zyrtarisht Serbinë SHTET GJENOCIDIAL. Shqipëria ju bashkua botes duke votuar pro rezolutes për të shpallur Serbinë shtet gjenocidial.

©️ Copyright: Rilindje

Shpërndaje artikullin në: