Kryeministri Rama në një lidhje live nga faqja e vet në Facebook ka garantuar sot se askush nga të dëmtuarit e tërmetit tragjik nuk do të mbetet jashtë e pa strehë, sipas tij.

Ai u ka kërkuar shqiptarëve me përgjërim të bëjnë durim e të mos shohim lajme.

Hotelet do i mikëpresin deri në minutën e fundit nevojtarët. Ata që nuk ndahen nga toka do i pajisim me cadra, të më falin të gjithë ata që nuk janë sistemuar, por ju lutem të bëjnë durim, ne nuk po rrimë duarkryq dhe nuk po bëjmë me sikur dhe as kemi ndërmend të flemë gjumë pa mbuluar me strehë nevojtarin e fundit dhe pa mbyllur programin e akomodimit përfundimtar në një banesë më të mirë se ajo që kishin para tërmetit”, tha Rama.

Sigurisht nuk mund të mungonte fiksimi me mediat.

Ju përgjërohem sa më pak televizor, hiç portale dhe qenefe dixhitale mundësisht. Ndjesë për gjuhën, të keqen e qenefit në fakt. Por për fat të keq njësoj janë dhe mediat e Kosovës. Mirë pra, përqafime të gjithëve se çfarë nuk të vret të bën më të fortë”.

Shpërndaje në