Shoqata Danezo-Shqiptare (DAF)

Këtë vit mbushen 111 vite që kur atdhetarët shqiptare në Vlorë shpallën pavarësinë e Shqipërisë.

Shoqata Danezo-Shqiptare (DAF) ju fton të festojmë bashkërisht të martën më 28 nëntor 2023 në ora 19.00 në Herlev Medborgerhus.
Adresa: Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev.

Hyrja është 50 kr. Për fëmijët nën moshën 12 vjeçare hyrja është falas. Pijet freskuese do të jenë të disponueshme për t’u blerë në bar.

Programi paraprak:

19.00 Mirë se vini

19.15 Himni kombëtar shqiptar

19.30. Me këngë shqipe do të ju argëtoj dueti danez ndërkombëtarisht i njohur i kitarës Gantriis – Zimmermann. Të njohur sidomosht nga turneu i tyre i fundit i suksesshëm në Shqipëri.

20.15 Performanca nga një grup fëmijësh shqiptarë dhe mundësisht artistë vendas shqiptarë.

Ora 22:00 Përfundon festa.

Me respekte, kryesia e Shoqatës Danezo – Shqiptare (DAF). Lexoni më shumë për Shoqatën Danezo-Shqiptare në: https://albanske.dk/

Shpërndaje artikullin në: