Kopenhagë,14.05.2024

Në kuadër të vizitës zyrtare në Mbretërinë e Danimarkës (Takim me Kryetarin e Parlamentit dhe Kryeministren e Danimarkës, si dhe pjesëmarrjen në Samitin e Demokracisë,mbajtur në Kopenhagë), Presidentja e R. së Kosovës, Znj. Vjosa Osmani Sadriu, gjeti kohë edhe për takime të shumta me shumë mërgimtarë të Danimarkës dhe të Suedisë. Takimet u zhvilluan në Konsullatën e R. së Kosovës në Kopenhagë. Interesimi për ta takuar Presidenten ishte shumë i madh. Ajo, si zakonisht, me modestinë e saj, ju dha kohë dhe hapsirë të gjithe mërgimtarëve që shprehën dëshirën e tyre ta takojnë dhe të bisedojnë me Presidenten tonë.

Realizues: Ibrahim Xhemajli, Bedri Bytyçi dhe Ixhet Lutfiu

Shpërndaje artikullin në: