Sonte e vetmuar
do numeroj oret
nen qerpiket e ty
te mbyllur
ne xhamat e dritares
degjohet kuja e eres
qielli i dergoje rete
te vijne te me marin
sot do udhetoj e vetme
pertej heshtjes tende
do te ndjek gjithandej
dhe yjet do kapercej
do vij aty,te te njoh
banesen tende
te ardhme te shoh
mos me ler
te xhveshur ne shpirt
te lutem
kam shume ftohte
nese do te ikesh
mos u ligeshto
rrugen vazhdo….

LAMTUMIRE

Shpërndaje artikullin në: