Alenaca më e madhe ushtarake në botë, NATO, ka aktivizuar planet e saj të mbrojtjes.

Përmes një videoje në Twitter, NATO ka njoftuar se ka vendosur elementë të Forcës së Reagimit dhe ka vendosur 40,000 trupa në krahun lindor të Aleancës, përcjell Gazeta Express.

40,000 trupa 🔹130 avionë në gatishmëri të lartë 🔹140 anije që patrullojnë në det 🔹 grupe të reja luftarake shumëkombëshe në Bullgari, Hungari, Rumani dhe Sllovaki. Ne qëndrojmë si një për ta mbrojtur territorin tonë”, thuhet në njoftim.

Shpërndaje në