Njoftojmë të gjithë anëtarët e Fondit të Kosovës për Raste të Jashtëzakonshme se puna dhe veprimtaria Fondit në fjalë mbyllet tërësisht prej datës 31/12-2018. Arsyeja për mbyllje të fondit është ngritja e shpenzimeve të transportit nga ana byrove të varrimit dhe shpenzimet e transportit të kufomave për në Kosovë. Lusim të gjithë bashkatdhetarët që të mos bëjnë parapagim të anëtarësisë në Fond të Kosovës për Raste të Jashtëzakonshme për vitin 2019 sepse numri i gjiro-llogarisë bankare do të mbyllet. Për informim shtesë mbi punën dhe veprimtarin e fondit mund të kontaktoni me Zeqir Thaqin në Helsingborg. Me respekt! Fondi për Raste të Jashtëzakonshme Helsingborg – Suedi

Shpërndaje artikullin në: