Marc Levy është autori më i lexuar francez gjerësisht në botë, me mbi 30 milionë libra të shitura në 13 vjet në të gjithë botën. Kjo u njoftua sot nga redaktorët, Robert Laffont, Versilio dhe Pocket.

Autori i “Mes amis, mes amours” (2006), i lindur më16 tetor 1961 në Paris, botoi romanin e tij të parë në Francë në janar të vitit 2000. Komedia romantike “Et si c’était vrai”, e cila ishte edhe filmi i ngjashëm nga Mark Waters, u prodhua nga regjisori Steven Spielberg në vitin 2005.

Që atëherë, librat e shkrimtarit, i cili ka jetuar në Nju Jork për disa vite, janë përkthyer në 48 gjuhë. Romani i tij i ardhshëm, titulli i të cilit ende nuk është njoftuar, do të dalë në Francë më 24 mars, njoftoi ANSA.

Shpërndaje artikullin në: