Selena Gomez përmes llogarisë personale në Instagram ka bërë të ditur se po qëndron larg rrjeteve sociale, duke shpjeguar edhe arsyet pse e mori këtë vendim.

“Po e marr këtë pushim sepse më thyhet zemra kur shoh tmerrin, urrejtjen, dhunën dhe terrorin që po ndodh në botë. Tortura, vrasja dhe çdo lloj akti urrejtjeje ndaj çdo grupi njerëzish është tragjike. Ne duhet të mbrojmë të gjithë njerëzit dhe veçanërisht fëmijët dhe të ndalojmë dhunën njëherë e përgjithmonë. Më fal nëse fjalët e mia nuk mjaftojnë për të gjithë ose për një hashtag”, ka shkruar Gomez në rrjetet sociale, duke theksuar se do të dëshironte të ndryshonte botën.

Shpërndaje artikullin në: