Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, sot nënshkroi kontratën për hartimin e projektit zbatues për ndërtimin e autostradës Istog – Pejë – Deçan – Gjakovë – Prizren, në gjatësi 91 kilometra.

Vlera e kontratës së projektimit është 1 milion e 039 mijë e 532 euro dhe do të përfundojë brenda 16 muajsh, ndërsa punëkryerës janë konzorciumi Infra Plus & Infra Tek, Prishtinë.

“Ky është edhe një hap tjetër i Ministrisë së Infrastrukturës për lehtësimin e qarkullimit të qytetarëve të Kosovës, duke afruar qytetet mes vete me rrugë të standardeve evropiane”, thuhet në komunikatë.

Shpërndaje artikullin në: