Mercedes është padyshim marka  më e përdorur nga shqiptarët .  Madje ata i qëndrojnë besnikë markës, edhe pse ka qenë një nga të parat që është futur në tregun e makinave në Shqipëri dhe Kosovë.

Por një lajm vjen për të gjithë adhuruesit e kësaj marke. Nuk bëhët fjalë për ndnjë risi, por për një model të vjetër të “Mercedes”.  Është gjetur në Kosovë tipi më i vjetër i futur në tregun kosovar të makinave.

Bëhet fjalë për veturën e tipit “Mercedes”, makinë e cila është ndër seritë e para të kësaj marke.

Është prodhuar para më shumë se 60 vitesh.

Kjo makinë është blerë nga një qytetar i Drenasit, i cili pas modifikimit e ka kthyer atë në një automjet luksi.

Shpërndaje artikullin në: