Sekretari i përgjithshëm i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi ka deklaruar se momentalisht Kosova nuk ka lider dhe kandidat më të denjë për kryeministër sesa zëvendëskryeministrin aktual, Fatmir Limaj.

Këto komente Sherifi i bëri sonte në mbrëmje në Kuvendin Rinor të Nismës Socialdemokrate, me ç’rast edhe bëri të ditur se Fatmir Limaj do të jetë kandidat për kryeministër në zgjedhjet e radhës.

“Nisma Socialdemokrate në mos në zgjedhjet e ardhshme, në zgjedhjet e tjera të radhës kandidat për kryeministër do të ketë z. Fatmir Limaj, sepse ne besojmë që lider më të mirë, më të drejtë dhe më të aftë për të qeverisur vendin, do të kishim pasur dëshirë të ketë ky vend, por fatkeqësisht nuk ka. Nëse ju dikush do të del pas 10 vitesh, do të krenohemi me ju, mirëpo aktualisht e kemi Fatmir Limajn dhe të gjithë do të angazhohemi të punojmë që t’i tregojmë rinisë anë e kënd Kosovës, se nuk ka lider më të mirë sesa ai. Dhe ne jemi të lumtur që e kemi”, deklaroi ai.

Shpërndaje në