Një botë e tërë jeton brenda dy ballinave. Libra mund të gjeni sa të doni, mjafton që të keni dëshirë për lexim.

Autorë që shpalosin rrëfimet e tyre dhe e thonë me fjalë atë që mezi imagjinohet, tashmë vijnë edhe në gjuhën shqipe.

Aventurat i përjetoni edhe jashtë librit, por vështirë se ka aventurë më të këndshme sesa të keni në duar një libër që tashmë është bestseller në botë.

Svetlana Alexievich – “Zëra nga Çernobili”

Ismail Kadare – “Kukulla”

R.J Palacio – “Mrekullia”

Jonathan Franzen – “Korrigjimet”

Harper Lee – “Shko vër një rojë”

Daniel Kahneman – “Të menduarit shpejt dhe të menduarit ngadalë”

Charles Duhigg – “Fuqia e shprehisë”

JoJo Moyes – “Vajza që le pas”

Khalil Gibran – “Profeti”

Cheryl Strayed – “Shpirti i Egër”.

Shpërndaje artikullin në: