Grupi i ishujve Kiribati dhe Samoa në Paqësor tani më kanë hyrë në vitin 2019. Këto ishuj konsiderohen si vende të para në botë që filon ndrimi i motmotit sot në orën 11:00 sipas kohës daneze.

rtvzeri.com

Shpërndaje në