Ka vdekur sot në Tetovë, në moshën 73-vjeçare, gazetari dhe veprimtari i dalluar nga ky qytet, Muharem Idrizi, njëri nga kuadrot e hershëm të Radio Televizionit të Prishtinës, njofton Gazeta Express.

Punën e tij e nisi në arsim. Një kohë ishte drejtor i Shkollës fillore në Shipkovicë të Tetovës, më vonë, për shkak të represionit dhe përndjekjeve politike, u detyruar të largohet në Prishtinë, ku një kohë të gjatë punoi në Radiotelevizionin e Prishtinës.

Në TVP, deri në mbylljen e mediumit në vitin 1990 me masat e dhunshme nga regjimi okupator serb, punoi në Redaksinë e programit arsimor-shkollor.

Pas vitit 1990 punoi një kohë të gjatë në detyrën e redaktorit në TV Art në Tetovë, ndërsa pak kohë para pensionimit, ka punuar edhe në Komunën e Tetovës

Shpërndaje artikullin në: