Jahti luksoz i Sadam Husseinit do të shërbejë si një hotel për marinsat detarë të Irakut që lundrojnë në Basra.

Diktatori i Irakut nuk arriti të hipë asnjëherë në jahtin 30 milionë dollarë. Në këtë super jaht gjendet një krevat madhështor me çarçafë mëndafshi, me një tualet të artë dhe karrige berberi.

Shpërndaje artikullin në: