Sic njofton drejtori i Fondit për sigurim shëndetësor të Republikës së Maqedonisë Faton S. Ahmeti, regjistrimi i diasporës së Maqedonis së Veriut do të filloj nga data 1 mars 2021. Në profilin e tij të facebookut ai shkruan:

“Të nderuar vëllezër dhe motra në mërgatë dhe ju familjarë të bashkëkombasve tanë që jetojnë në diasporë,Nga nesër, e hënë, 1 mars 2021, fillon procesi i vetregjistrimit në adresën: https://census.stat.gov.mk/Ju lutemi për sensibilizim dhe mobilizim maksimal.Shpërndajeni dhe njoftoni familjarët. #regjistrimi2021

Shpërndaje artikullin në: