Njoftohen artëdashësit e këngës së vjetër dhe këngës popullore qytetare shqiptare se me datën 26 maj 2018 duke filluar nga ora 14:00, do të organizohet…
P R O M O V I M
I audio-video-albumit ” Prizreni në këngë të zgjedhura” të këngëtarit të mirënjohur nga Kosova prof.dr. Sedat Kuçi

Aktiviteti zhvillohet në Qendrën Kulturore të Kosovës në Malmö

Adresa:
Östra Hindbyvägen 26B 213 74 Malmö

Ju mirëpresim!

Shpërndaje në