SHBA-ja është vënë në lëvizje ditën e sotme duke ndërmarrë më shumë hapa në ndihmë të Ukrainës. Kjo ndodhi pas rrethimit të lindjes së Ukrainës nga trupat ruse.

Zëdhënësi i Pentagonit, John Kirby, konfirmoi se Ukrainës i janë dhënë avionë shtesë dhe pjesë për të riparuar pajisjet e dëmtuara.

“Ata kanë marrë avionë shtesë dhe pjesë avioni për t’i ndihmuar ata të marrin më shumë avionë në ajër.”- tha ai.

Shpërndaje në