Tim Shkupi -Palestina nuk permendet asnjehere ne Kuran, lere qe nuk permendet ne Kuran, por nuk permendet as ne librat e iranistanit dhe uzbekistanit.

Kombi palestineze eshte krijese e shteteve te deshtuara arabe sikurse eshte Egjipti, e ca te tjera.

Kurse Izraeli permendet, ku arkeologet na mesojne se per here te pare si emer “Izrael” permendet me shume se 12 shekuj para eres sone, ku mund ta gjeni ne tabletin e gurit te Faronit Merenptah ku pershkruhen luftrat qe i kishin fituar egjiptasit e vjeter.

Tani disa teologe, kur mirren shume me Palestinen, duhet te na tregojne, e kane per te treguar se jane politikane, ambasadore te shteteve arabe ne shqiptari apo e bejne vetem pse kane urrejte ne shpirt per izraelitet, qe as vete nuk dijne ta justifikojne urrejtjen e tyre, pasi si teologe ia kane kthyer shpinen Kuranit dhe mirren me perralla!

Kjo puna qe quhen palestineze, e nuk jane quajtur asnjehere ne histori si te tille, sepse nuk ka nje prove, nje deshmi, eshte njejte sikur shqiptaret e Kosoves t’i quajme sot komb kosovar e jo shqiptare.

Tmerr cfare injorantesh kemi ne mjediset tona!!!

Shpërndaje artikullin në: