Me nisjen e sesionit të ri parlamentar duket se opozita i është rikthyer normalisht punëve të Kuvendit.

Në mbledhjen e grupit të PD-së të mbajtur mëngjesin e sotëm u vendos që deputetët të marrin pjesë në komisionet parlamentare.

Kjo u reflektua në komisionin e Ekonomisë, i cili tashmë drejtohet nga ish- ministri Arben Ahmetaj, pasi Erjon Braçe mori detyrën e zv.kryeministrit.

Po ashtu deputetët ishin të pranishëm edhe në Komisionin për Edukimin dhe Median ku kërkuan shfuqizimin e plotë të ligjit për arsimin e lartë

Shpërndaje në