Shqipëria ka një turizëm që po rritet. Nga data 29 maj do të nisin fluturimet direkte nga kryeqyteti i Danimarkës (Kopenhagen) drejt Rinasit. 

Tirana Airport Partners bën të ditur se “Norwegian Airlines” nis fluturimet direkte nga Kopenhagen në Rinas. Nisja e flutrimeve direkte hap një portë të re midis Danimarkës dhe Shqipërisë. 

Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit është tashmë aeroporti me fluksin më të lartë në rajon, me mbi 2.8 milionë pasagjerë vetëm gjatë 4 muajve të parë të 2024-ës. Kjo edhe falë linjave të reja dhe veçanërisht mundësive për lidhje me vende që nuk ishin të lehta e të arritshme më parë.

Shpërndaje artikullin në: