Zgjedhja e z. Talat Xhaferi për kryeministër të Maqedonisë së Veriut, është ngjarje historike për këtë shtet, që synon integrimin në institucionet e Bashkimit Europian dhe një rezultat i pakontestueshëm pozitiv i rrugëtimit politik të shqiptarëve autoktonë. Redaksia e Radio Televizionit “ Zëri i Kosovës” në Kopenhagë uron kryeministrin Xhaferi për funksionin e rëndësishme që i është besuar dhe ka besim të plotë se do të dëshmojë kualitetet profesionale në qeverisjen e vendit! Urojmë që logjika integruese e diversitetit etnik , linguistik dhe kulturor të reflektohet në të gjitha institucionet shtetërore të Maqedonisë së Veriut, sepse kjo logjikë është garanci e paqes dhe stabilitetit në këtë pjesë të Europës Juglindore.

Redaksia e Radio Televizionit “ Zëri i Kosovës” në Danimarkë

Shpërndaje në