Si pasojë e reshje të shumta dhe vërshimeve, rruga që lidhë fshatin Rud të Malishevës me fshatin Sferkë të Klinës, është dëmtuar rëndë.

Kjo rrugë është tërësisht e pakalueshme, pasi rruga është këputur dhe asfalti është larguar në tërësi.

Autoritetet lokale lusin të mos shfrytëzohet ky aks por rrugët e tjera alternative.

Shpërndaje në