Dikur njeriu më i pasur në Rusi, pastaj i burgosuri politik më i famshëm i vendit, Mikhail Khodorkovsky, tani shpreson se Ukraina do të fitojë luftën kundër vendit të tij.

Ai dëshiron t’i bashkojë rusët në mërgim për t’u ballafaquar me regjimin e Putinit.

“Njerëzit në Perëndim duhet të kuptojnë se Putini dhe Rusia nuk janë e njëjta gjë”, tha ai për mediet skandinave, transmeton RTKlive.

Shpërndaje artikullin në: