Djali i të ndjerit Jonuz Musliu ,Shqiprim Musliu në faqen e tij në facebook njofton për vdekjen e prindit të tij Jonuz Musliu .Njoftojme familjen e gjere, farefisin, shoket dhe miqte, invalidet dhe veteranet e Ushtrise Çlirimtare te Kosoves,UÇPMB-se dhe Ushtrise Çlirimtare Kombetare, Institucionet e Shqiperise, te Kosves dhe institucionet pjesen shqiptare te Maqedonise dhe Malit te Zi, se ka ndrruar jete sot ne spitalin e Edirnes se Turqise, Kryefamiljari yne, Bashkeshorti e Babi Yne Jonuz Musliu!

Shpërndaje në