iPhone pritet të prezantojë edhe katër modele të reja, duke u zgjeruar në treg dhe me çmime mjaft të larta.

Sipas zërave dy prej modeleve do të jenë ekonomikë, ndërsa dy të tjerët do të përditësojnë iPhone X.

Të parët në thelb do të kenë të njëjtin dizajn me X, por pa disa karakteristika. Në veçanti duhet të jenë pasardhës të iPhone SE, me ekran pa korniza prej 5 polsh, por pa një trup xhami, pra pa ushqyes wireless, apo dhe fotokamera e pasme e dyfishtë. Do të kushtojë rreth 600 euro.

Pak më shtrenjtë do të jetë iPhone X low cost, 700-800 euro, që në thelb është i njëjtë me aktualin, por me ekran LCD prej 6.1 polsh dhe jo Oled, dhe sërish pa fotokamera të dyfishtë, përcjell albinfo.ch.

Shpërndaje në