Kryeminsitri i Kosovës, Ramush Haradinaj gjithmonë i ka mëshuar idesë së tij, lidhur me dialogun mes Prishtinës dhe Beogradit, ku ka deklaruar se nuk do të negociojë me Serbinë.

Ndërsa, një nga arsyet se pse nuk do të dëshironte të ulej në një tryezë për paqe me Vuçiçin, Haradinaj e ka treguar në një intervistë për prestigjiozen gjermane Der Spiegel.

Gjatë kësaj intervistë, Haradinaj, duket se nuk i ka kursyer tonet e ashpra ndaj Vuçiçit, madje duke e konsideruar edhe “bastard”, nofkë, e cila ka qenë në titull të artikullit në të përditshmen gjermane.

Unë nuk do të negocioj me atë bastard”, ka thënë Haradinaj, citat të cilin gazeta gjermane e ka vendosur edhe në titull të shkrimit, intervistë që është botuar edhe javë më parë, por që është përsëritur nga gazeta gjermane.

Në këtë intervistë ndër të tjera, Haradinaj përshkruhet si një burrë shteti i rafinuar, i cili pëlqehet nga populli i Kosovës, si kryeministër.

Shpërndaje në