Enca dhe Rina kanë postuar së fundmi disa foto në Instagram, ku shihen nën shoqërinë e njëra-tjetrës. Të gjithë kanë nisur të dyshojnë se mes tyre do të ketë një bashkëpunim, megjithatë vajzat kanë vendosur të na i lënë surprizë.

Nëse kjo gjë është e vërtetë, Enca për herë të parë po bashkëpunon me një artiste femër. Ndonëse në karrierën e saj muzikore ka disa bashkëpunime, asnjë prej tyre nuk është me një kolege.

Pak ditë më parë Enca tregoi se 2020-ta do vijë plot surpriza, prandaj kjo nuk përjashtohet të jetë një prej tyre. Kujtojmë se Rina ka rreth një muaj që është rikthyer në rrjetet sociale dhe është duke punuar për t’u rikthyer fuqishëm.

Shpërndaje artikullin në: