Deputeti i Vetëvendosjes, Liburn Aliu, ka kërkuar që Serbia të bëjë zbardhjen e fatit të të pagjeturve, kurse në mënyrë të veçantë ka kërkuar të zbardhet fati i politikanit Ukshin Hoti

“Kam qenë me Ukshin Hotin deri në ditën kur është liruar”, ka thënë Aliu, duke shtuar se Hoti ka qenë gjallë deri në momentin kur është liruar nga burgu.

“Ukshin Hoti ka qenë deri atë ditë me ne dhe ka dalë i gjallë. Për të nuk kemi marrë asnjëherë asnjë informacion çka ka ndodhur më pas”, ka thënë Aliu, i cili ka kërkuar që të sqarohet sa më parë fati i të pagjeturve.

 

Shpërndaje në