Dje, ministri Britanik i punëve të jashtme David Cameron vizitoi Tiranën ku takoi kryeministrin Rama!

Britania e Madhe do të jetë pjesë e ndërtimit të super hekurudhës Durrës – Prishtinë dhe do të përfshihet në ndërtimin e saj duke financuar një pjesë të projektit!

Ndërkohë, Durrësi gjithashtu do të ketë një super port të ri tregtar dhe një port i thatë gjithashtu do të ndërtohet në Prishtinë !

#HekurudhaDurrësPrishtinë do jetë një urë lidhëse akoma më e madhe mes shqiptarëvr me trena elekrik.

🇦🇱
❤️
🇽🇰
Shpërndaje artikullin në: