Aeroplanët B-52 fluturuan përmes qiejve miqësorë të Europës Juglindore drejt vendit tone ku u ku panë nga kushdo, të apasionuar, amatorë, fëmijë e të rritur.

Spektakli eshte ofruar  me rastin e 100 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara

https://www.facebook.com/watch/?v=1029910041021735

Shpërndaje artikullin në: