Letër dashurie 3

11.04.2007 · RTVZIK · Forumi i vjetër RTVZIK

← Dashuri

As Sot kjo dite me diell nuk ngrohe shpirtin tim! Dridhem, sepse rrezet e diellit nuk me Ngrohin- perkundrazi me bejn Akull, gjithkund ku ato me prekin...E,sot udhetoj ne jeten tone te atehershme, kur une dhe ti ishim njerzit me te lumtur ne kete bote! Se paku keshtu kisha menduar, dhe kisha nje bindje te thelle ne shpirtin tim, ndaj dashurise tone aq te kerkuar, as te...POr, tani e shof se e tera kjo mbeti vetem si nje "KUJTIM"! Nje kujtim i paharruar ne jete!Mendova se, vertete e tera ishe per mua!Me te gjitha! Me zemër e shpirt!Me tërë trupin Tuaj(qe aq shumë e deshta, dhe do ta dua per tere jeten time) edhe dashurine tende, qe me pate dhuruar!... Dhe e krejt kjo qe une dikur mendoja, beja plane per nje jete edhe me te bukur, por nje jete edhe me te lumtur per mua dhe per ty!,te gjitha kete i shkatrrove,por me se shumti shpirtin time qe akoma plaget nuk dine sherim! Jane plaget e dashurise dhe veshtire qe mund te mbyllen! Kam frige se do te lengojn tere jeten...E, ju! Tani sigurisht ndiheni te lumtur me dikend tjeter!... Dikujt do ti falni prape dashurine tuaj-si dikur mua! Le te jete ashtu, e dashur!Gezohu! por kurr mos i Thuaj tjetrit"Te dua!" Isha une ai, qe me dhuruat ate Dashuri! Por jo Tani shof se ato kishin qene vetem fjale, fjale qe dalin nga goja, e jo nga Zemra e shpirti- qe dikush mund te te i dhuroje dikujt!Ndoshta do te ndjeheni e merzitur kur do te lexosh kete leter(edhe une ndjehem ngase te dashurova marrezisht),por le te mbetet vetem nje kujtim nga une, vetem nje rrem kujtimi,siq e pagezova letren qe po ta shkruaj....