bleona

30.03.2007 · bleona(Guest) · Forumi i vjetër RTVZIK

← Poezi dashurie

“S’kam faj qe te shoh ne endrra s’kam faj se te ti me shkon mendja s’kam faj qe syte e zemres sime te shohin vetem ty s’kam faj qe ti vuan per tjetren e une vuaj per ty”

“Humben shpresat mbreteroj vetmis u harruan premtimet humbi dashuria”

“U lodha duke folur pa ze,u lodha duke shikuar pa sy,u lodha duke jetuar pa shprese,u lodha se qenuri pa ty”

“Buza-buzen lehte e puthi dora floket ledhatoi fjale te embla dashurie nisi qielli te perqafoje,ylli-henes seq i tha “dashuri si e jona s’ka”

“Dashuria eshte shigjete qe kur te ngulit ne zemer te le plage per jete”

“Me yjet e qiellit qe sjellin shume qudira,te uroj nje nate te qete me plot endrra te mira...”
...”

“Une jam gjimu,ti je endrra,une jam shpirti,ti je zemra,une jam hena,ti je drita,ti je shpirti qe une e prita”

“Te dergoj nje puthje me gjithe deshire per urim,per nete te mire deri neser une mund te vdes e puthja ime kujtim do te mbese”

“Ne qeshem derisa u detyruam te qanim,ne u perqafuam derisa u ndame,ne ishim me te miret dhe do te jemi,nese per nje moment mbetemi vetem une dhe ti”

“Ne terrin e nates yjet bejne drite,ne oren 24 mendoj per ty o shpirte”

“Dashuria eshte aksident presim te ndodhe”

“Arsyja e me te fortit eshte gjithnje me e mira dhe me e pelqyshmje”

“Te rrahurat e njepasnishme te dy zemreve u bene deshmitare te nje dashurie te zjarrte e te sinqerte”

“Vajzes qe ma rrembeu zemren ia dhuroje kete liber,qe ajo duke lexuar te me kujtoj por duke me kujtuarta lezoje”

“Jeta e ka vleren e rende ngaqe eshte e shkurter,sepse sikur jet ate ishte e gjate do te ishte monotone dhe e pakuptimte”