Cka po ndodhë me statusin e Kosovës?

20.03.2007 · Avni Mustafa(Guest) · Forumi i vjetër RTVZIK

← Debate politike

Si duket edhe kët status të Athisarit do ta kemi vështir ta fitojmë.Rusija po këmgul në biseda të reja me Serbinë.A din bre dikush se cka me ba ne të gjorët kosovarë.Ku është fundi i kësaj këtij lamshi të ngatruara.A ja din kush fijen....????? :(

Komentet e arkivuara (5)

Përgjigjet origjinale të ruajtura në forumin historik. Datat shfaqen sipas arkivit.

Mustafa Pr(Guest)23.03.2007 · 13:27 UTC

Unë mendoj se me propozimin e Ahtisarit Kosova përfundimisht shkëputet edhe de jure nga Serbia.Kjo është maximalja që mundemi tash.Ma shum nuk mundemi me kerku.Ose ruga tjeter është lufta.Për luftë nuk jan ma shqiptret

Ekrem Meha(Guest)28.03.2007 · 20:02 UTC

Kosova mbetet vetem me gjysem status.Endrat për shtat marin fund me planin e Ahtisarit.. >:(

lili(Guest)04.04.2007 · 13:55 UTC

Jo,jo Ekrem ne tani kemi vazhdimin e rrugës së trasuar nga Dr.Rugova.Po t'a kishim ndëgjuar e mos t'a kishim kundërshtuar Ate tani tërë kishim fjetë qetë me PAMVARËSI.Por donin t'a merrnin timonin në të gaçme dhe të trumbetonin se Rugova nuk kishte dijtë e ata po.Po u dual KAPUÇ me mëngë.Tani po shkoni duke u qyque se na apin apo jo  PAMVARËSINË!!!Pamvërsinë Rugova e ka nis dhe e dërgoi deri kur pati frymën e fundit.MBRET u BË,Mbret mbeti e Mbret vdiq.Lavdi
Lili-Pejë

arta(Guest)05.04.2007 · 10:51 UTC

Lili,Rugova ka qen fatkeqsia e Kosovës.Zoti ja beft mir atje dhe ishalla nuk na del ma ndonje renacak dhe proserb sikur ka qen ai.Lavdi

lili(Guest)06.04.2007 · 08:20 UTC

Arta të këshilloj ,pyete nënën tënde se ku ishte kur të ka ndëgjuar së pari në barkun e vetë(afër Millanit apo Milicës).Se ti  jo-Arta por qenke Thëngjilli i shqiptarëvet,zezë e jonë.
Kush muar aq shumë dekorata e çmime???Pra ja kanë lakmi çdo patriot që është me gjakë shqiptari e jo melezat,gjaku i huaj.Ulu e mëso dhe kërko llogari nga prindërit tuaj se ku të "mbollën" ty.Se jo unë por e tërë populli shqiptarë ate e deshën e çmuan dhe do e çmojnë pamvarësisht gjakë-prishëvet.
-Po don Zoti ,nuk jeni shumë,si përpara Psh H.Zeka kishte më shumë të grupt tuej,si ti dhe nuk mundi të arrij ku arrijti i NDERUARI Dr.RUGOVË.E mbanë mend varrimin e TIJ? Ishte një fenomen i rrall.E ti ndoshta me të tjerët je plas...Do të plasni sepse Kosova do të Pamvarësohet me rrugën e iden e MBRETIT RUGOVË. Edhe një herë jo veq ti ,po kush është kundër dëshirave të 90%,popullit shqiptarë si këtu ashtu edhe në Shqipëri e gjetiu,Kontrolloni GJAKUN e THIUT.
Na keni inati po nuk kami ç'tu bëjmë.Mbreti i  përballoi çdo svidë sa ishte gjallë,edhe ne do ju përballojmë.Jeni në numer të pakët.Nuk do bëhemi  pre e asnjë interesi,veq kombëtarës.E ju trumbetoni sa të doni.Populli nuk mashtrohet më...Vdekja është nga Zoti i Madhnushëm.Pra edhe njëherë,MBRET u bë,MBRET mbeti,MBRET
VDIQ-Lavdi,