Cka po ndodhë me statusin e Kosovës?
20.03.2007 · Avni Mustafa(Guest) · Forumi i vjetër RTVZIK
← Debate politike
Si duket edhe kët status të Athisarit do ta kemi vështir ta fitojmë.Rusija po këmgul në biseda të reja me Serbinë.A din bre dikush se cka me ba ne të gjorët kosovarë.Ku është fundi i kësaj këtij lamshi të ngatruara.A ja din kush fijen....????? :(
Komentet e arkivuara (5)
Përgjigjet origjinale të ruajtura në forumin historik. Datat shfaqen sipas arkivit.
Mustafa Pr(Guest)23.03.2007 · 13:27 UTC
Ekrem Meha(Guest)28.03.2007 · 20:02 UTC
lili(Guest)04.04.2007 · 13:55 UTC
Lili-Pejë
arta(Guest)05.04.2007 · 10:51 UTC
lili(Guest)06.04.2007 · 08:20 UTC
Kush muar aq shumë dekorata e çmime???Pra ja kanë lakmi çdo patriot që është me gjakë shqiptari e jo melezat,gjaku i huaj.Ulu e mëso dhe kërko llogari nga prindërit tuaj se ku të "mbollën" ty.Se jo unë por e tërë populli shqiptarë ate e deshën e çmuan dhe do e çmojnë pamvarësisht gjakë-prishëvet.
-Po don Zoti ,nuk jeni shumë,si përpara Psh H.Zeka kishte më shumë të grupt tuej,si ti dhe nuk mundi të arrij ku arrijti i NDERUARI Dr.RUGOVË.E mbanë mend varrimin e TIJ? Ishte një fenomen i rrall.E ti ndoshta me të tjerët je plas...Do të plasni sepse Kosova do të Pamvarësohet me rrugën e iden e MBRETIT RUGOVË. Edhe një herë jo veq ti ,po kush është kundër dëshirave të 90%,popullit shqiptarë si këtu ashtu edhe në Shqipëri e gjetiu,Kontrolloni GJAKUN e THIUT.
Na keni inati po nuk kami ç'tu bëjmë.Mbreti i përballoi çdo svidë sa ishte gjallë,edhe ne do ju përballojmë.Jeni në numer të pakët.Nuk do bëhemi pre e asnjë interesi,veq kombëtarës.E ju trumbetoni sa të doni.Populli nuk mashtrohet më...Vdekja është nga Zoti i Madhnushëm.Pra edhe njëherë,MBRET u bë,MBRET mbeti,MBRET
VDIQ-Lavdi,