LDK

13.03.2007 · RTVZIK · Forumi i vjetër RTVZIK

← Partitë Politike

Këtu mundë të shkruani pikpamjet politike për LDK.

Komentet e arkivuara (4)

Përgjigjet origjinale të ruajtura në forumin historik. Datat shfaqen sipas arkivit.

Zymber Hysi(Guest)16.03.2007 · 12:00 UTC

Mendoj se LDK ka marë teposhtëzën dhe kur ma nuk ka me qene ajo cka ka qenë.Më vjen mirë që mbaroj era e trashigimtarëve të LKJsë.
Tash kosova ka vetëm një lider të mirëfillt e ky është Hashim Taqi.
Jamë shumë i sigurtë që hashim thaqi do jetë kryeministër i ardhshëm i Kosovës së lirë.Suksese

kiki(Guest)03.04.2007 · 07:11 UTC

Kurrrrr,H.Thaqi nuk do të bëhet ministër,nga populli e nëse bënë puq sikur pas lufte -qeverinë e përkohshme,është tjetër.Unë njof edhe Drenicak që vjellin prej tij.
Se Ollbrajti pati thënë në një rast:Hashimi ishte si një nxënës i shkëlqyeshëm por detyrat e shtëpisë nuk i bënte!!!!.Atij i punojnë FULQIT mjaftë,por as i luftës as i paqës nuk është.Ka mjaftë për kryeministra.Kosova nuk i ka vetëm kidnapues.Por ka shumë e shumë të ndershëm por të pa zbuluar. :D si mendon ti që kryeministër të zgjidhet përsoni që pas 3-4 parë zgjedhjeve të mos fitoi  mbi 24%.Leri ti ato gënjeshtra,se Unmiku i ka ngritë numrin.Pra hajt e bindëm ti se ai do të fitoi me votën e lirë????? :o :D :D :P :'(

ZYMBER HYSI(Guest)05.04.2007 · 10:47 UTC

SHOKU KIKI
HASHIMI ESHTE TIP I KOHES DHE KOSOVA KA ME SHUM DOBI NGA AI SE SA NGA ATA QE KAN QEN NE LKJ.AI KA LUFTUAR DERI SA TJERET KAN QEN AZILANTA NEPER SHTETE TE EVROPES DHE MANDEJ MBAS LUFTE JU TEK SE PASKA POPULL NE KOSOV DHE HAJT TE FOLIM APET NE EMER TE POPULLIT.HASHI MI ME AMERIKANET FITUAN LUFTEN DHE AMERIKA ME SHUM E DON HASHIMIN SE SA EVROPJANET QE DESHTEN RUGOVEN PER TA MBAJT ENDE KOSOVEN NE SERBI.JU SHKOJ EVROPJANVE RUGOVA PA PRITUR DHE TASH KAN PROBLEM ME GJET TJETER QE TE REJ SIKUR AI.
AMERIKA-HASHIMI-KRYEMINISTER
TE FALA

Kiki(Guest)05.04.2007 · 11:48 UTC

Zymber apo "dylber".Ti nuk ia çëllove hiq.Se vetëm 2 javët e mos- nënshkrimit të Rambujesë,ai është për t'u dënuar me një dënim të rëndë (u mbush cep më cep tenka shkijesh-ushtar jugosllavë) ::)por mbasi jemi ku jemi e si jemi po duhet t'i durojmë edhe të tilla gënjeshtra...Se ai nuk ka luftuar e dijnë edhe Drenica e se ka ardh në të gaçme pas lufte me ndihmen xhaxhit TOSI e Tosi ishte kundërnesh çfarë drejtimi ka(KRETA),
Hashimi e ka fituar marren e madhe se  azilantët e Zvicërres tregojnë çfarë karakteri kishte,kur shitke farmerka të vjedhura.E duke u thënë fjalë fyese kush nuk i blinte të vjedhurat...Rrenat i paske në qefë ti more Zymber,se Dr.Rugovën me zënë në gojë,duhet të lëvizish nga vendi,ore qyqan, i marruem dresiratur.!!!Se Amerika e ka dashur më shumë Dr,Rugovën se askend tjetër(Klintoni çdo kund pohonte se e kishte mikun më të mirë),kurse ju as të tujit(vendasit nuk u duan).Pra Hashimin me shokë e edhe ti doni të uli në ate fotelen e MRETIT RUGOVË por kot e keni.3-4 ygjedhje nuk ishi në gjendje të fitoni as 24%.
TRURINË-AKADEMIKUN DR.RUGOVË i fitoj të gjitha zgjedhjet dhe do i kish fituar gjithëmonë Mbert ubë MBRET MBETI,MBRET.VDIQ Lavdi:
E dinë çfartë pat thënë Ollbraiti për Hashimin;"Hashimi ishte sikur nxënës i shkëlqyeshëm por detyrat e shtëpisë nuk i bënë"Çdo koment tjetër,është i tepërt...
Mbasi qenka Hashimi asi tipi çoje në shtëpij e pas 9 muajsh të del një Hashim-tipi edhe ty...Ti lidh e zgjidh ishalla në shtipinë tënde HASHIM TIPIN e vogël.E pritsh shpejtë. :P