Seks me një prostitute!!!

02.10.2006 · Claudia(Guest) · Forumi i vjetër RTVZIK

← Dashuri

Seks me një prostitute!!!

Behet fjale për një argument mjaft delikat,por që nuk i bie vlera asnjëherë.Ndoshta sepse sidomos Shqiperia identifikohet ne bote edhe për këtë fakt,ndoshta sepse ne disa vende diskutohet edhe për legalizim te prostitucionit,ndoshta sepse ka te reja që ndoshta e bëjnë këtë gje për një veshje firmatome teper.....Pra,zanati me i vjeter i botes,për fat te keq nuk e njeh papunesine!

Dashuria me pagese perfshin te rinj e te vjeter.Ju e denoni apo e justifikoni?Keni shkuar me një te tille dhe a do te shkonit?Pse?

Komentet e arkivuara (1)

Përgjigjet origjinale të ruajtura në forumin historik. Datat shfaqen sipas arkivit.

Beni(Guest)02.10.2006 · 15:46 UTC

Claudia Teme Interesante.. te lutme

Tashi hmmm nese nese e denoj prostitucionin apo justifikoj, Nuk Besoj që do e justifikoja por mendoj që do e denoja sepse prostitucioni është gjeja me shpifur dhe me e degjeneruar që ekziston dhe ka ekzistuar me vite te tera...

Prostitucioni ka shkaterruar shum jeta femrash dhe shum prinder ka len pa vajza shum djem te ri ka len pa te fejuara e te dashura e te tjere që kan qen te martuar që va kan marr gruan me zor dhe e kan nxjerr prostitute, pra behet fjale për shqiptaret. Prandaj Prositucioni është gjeja me skandale dhe me e shpifur që ekziston.

këtu ne Angli kam pas njohur një shok që u merrte me Disa Polake Dhe Ruse, dhe kur e takoja ndonjehere ne ndonje lokal, me vinte keq për vajzat sepse ju bertiste sikur ti kishte sllever, erdhi koha e kapen e futen brenda, SINQERISHT mu be shum shum qefi dhe që e denuan 12 vjet Burg it was Grate News, ashtu e duan te gjith ato që merren me femra Burg te kalben aty dhe tu cosh ndonje Pederast ti kapi ti perdhunoj dhe pastaj te shikojn se cfar femrat ndjejn kur ato ushtrohen me dhune ne këtë mjedis. Pastaj ka dhe femra që duan ta bejn vet se i pëlqen k... por ajo është ndryshe....

Nese kam shkuar me Prostitute NO i Havent dhe zdo shkoja kurre ne bot i know people që kan marre Siden sepse kan fjetur me prostituta, so hell no te flej me prostituta nah nah  

Dhe nese do fleja me një prostitute... Hmmmm If i was Single dhe do shikoja një vajz te bukur yll fare dhe mos ta dija që është prostitute oh yeah do shkoja, por ta dija që është prostitute NO kam pasur raste te tilla me par plot but.. No never tried and never will, është Diçka shpifese pale sa njerez kan shkuar me te iiiii te duket sikur po e fut me një pusete e jo ne..... aman Nejse

Nese Do me pyeste dikush je Kundra Prostitucionit apo Pro Prostitucionit?
do thoja që jam kundra prostitucionit KUNDRA KUNDRA dhe ato që e bejn me lek është lek Haram.

një Histori te vogel që ka ndodhur ne lagjen time...
ishin 5 vllezer 4 ishin ne itali e 1 ishte ne shqiperi 2 vllezerit e vet u fejuan dhe i moren te dashurat i nxorren prostituta ne itali... cdo jave binin nga një thes me para dhe binin nga 4 5 foristrada dhe makina te viteve fundit që sa kishin dalur kjo zgjati për 2 vjet me rradhe dhe keto mendoj që ishin familja me e pasur ne shqiperi Biliona u behete fjala jo Miliona por Biliona. Kishin mbi 30 prostitute që punonin për to. DHe kishin një lidhje shum te madhe mafjeje që vidhnin makina ne itali dhe i binin ne shqiperi me 20 milion merrje një foristrad te Blinduar...e mirë keto cunat kishin shkuar dhe marrur motren e një shoku tim që e kisha ne shkolle dhe ishte cun flori so ja marrin motren keti dhe ja cojn ne itali, ky ka qen i vogel atehere, dhe nuk bente dot gje( do e tregoj pak me posht historine e ketij) e mirë keto cunat boshin lek me thashë e di që thon me thas ashtu i benin leket keto.... ben 5 vila nga 5 kat secila shtepi te medha o zot cdo shtepi kishte pishine brenda dhe cdo shtepi kishte dritare dyer te blinduara dhe ne mure kishte midis dy tullave kishte një pllake hekuri, pra aq te sigurta që i ben shtepia sepse e dinin që Diçka do ju ndodhte se sot ste fal njeri dhe një i keq te merr jeten.
Dhe mirë filluan keto për disa vite keshtu..

Tashi ky cuni që e njifja une motren e ketyre cunave që ishin 5 vllezer e kishte ne shkolle. so ca ben ky fillon e flet me motren e ketyre cunave e mashtron dhe e con deri ne drog pra e ben për vete.... dhe mirë ky cuni i beri gjithcka mori lek cdo gje dhe një nate e merr këtë vajzen dhe iken ne itali nga italia shkon ne Gjermani dhe e nxjerr prostitute Motren e ketyre 5 vllezerve, dhe ju Con fotot me poste ne shtepi ketyre duke ja q... motren lloj lloj njerezish dhe ju shkruan, Si ju Duket kur Motren va marrin prostitute dhe va Q...n te tjeret??? A Jeni Te KEnaqur tashi?? dhe ky ju tregon emrin ketyre, une jam filani dhe pastaj keto cunat shkojn dhe i marrin familjen peng ketij cunit dhe i thone nese nuk na bje motren për kaq kohe ne do ti vrasim.

Por ky Djali ka qen P Some, Shkoj ne itali dhe beri raportim sepse ky va dinte cdo gje ketyre cunave se i kishim ne lagje me shkurt.. dhe ben raportim ne polici dhe policia e italis atehere u lidh me policine e shqiperise dhe vjen FBI i italise sepse keto cunat ishin ne kerkim nga policia shqiptare 2 cunat e medhenj kurse tjeret jo, dhe mirë vje policia e italise dhe shqiptare FBI dhe behet një luft e madhe aty që o zot... sepse keto cunat kan pasur një lidhje shum shum te madhe sva bente kush 1 e 2..... dhe mirë llogorite policia erhdi me tanqe me arme shum te forta dhe ka kercit automotiku aty për rreth 2 ore dhe u vran 6 veta nga keto te ketyre cunave dhe 4 polic, dhe një nga vilat e shemben me tank sepse mos ta kishin shembur ate me tank do fillonte dhe me shum lufta aty se nuk pushonin ato.... Tashi keto cunat kan qen dhe te pregatitur për cdo te keqe keto kan pasur një Heilikopter Privat te cilin e kishin pas vendosur ne një tunel larg shtepive nja 500 metra, ku keto cunat që ishin ne shtepi ate dite ju iken policise dhe iken ne itali, kur iken ne itali me helikopter atje i kapi policia e italise dhe i burgose secilin me nga 30 vjet burg dhe cdo pasuri që kishin ja moren dhe cdo prostitute që kishin ato ja shperndan leket që kishin keto cunat te gjith dhe i kthyen ne vendet e veta.. Kurse Motra e ketyre cunave ndenji dhe 1 vit tjeter prostitute sepse i pelqente.. dhe ky djali i dergonte foto prinderve kesaj dhe u thoshte si ju duket??? tju shkaterroj jeten??? a ju duket mirë kur jeta u shkaterrohet ne cdo ane?? e keshtu...

Tashi keto cunat jan jasht mbasi Leku Con ujtin perpjet kur i thone.. dhe shoqeria e madhe që kan pasur i nxorren nga burgu dhe jetojn ne shqiperi brenda 1000 Metra katrore se kan aparatin ne kembe te 4 vellezerit kurse i 5sti është i vogel dhe i vetmi person që është i lire....

Kshuqe Parate e Bythes nuk te Bejn hajer. so yeah dont Kshu e peson kur luan me jetat e te tjerve dhe shkaterron familje, e vajza te reja që i marrin ne qafe... Prandaj kam thene dhe ke tema tjeter pse Vajzat mashtrohen me dy fjale...  thats the weeeeeeeeeeeeeeeekkkkkesttttttttt thing girls have mashtrohen shum shpejt.  

Anyways se e zgjata shum por Jam Kundra Prostitucionit Dhe Kurr Skam Shkuar me një prostitute dhe kurr nuk do shkoj..

And I Love My Baby why would i wanna go with a prosti damn